Поділитись:

Перейти дорогу і вижити

Неділя, 15 жовтня 2017, 07:40
Перейти дорогу і вижити

Незважаючи на те, що всі бідкаються "Ой, як важко нам живеться!", у Луцьку кількість авто (і ще й не абияких) щороку збільшується.

Варто зайти в будь-який двір, і там можна побачити суцільну парковку. Або ж тротуари, виявляється, не для пішоходів, а для "автоандонів". Ці водії полюбляють ставити своє авто, де- небудь, бідкаючись, що парковок немає, а тому терпіть незручності.

Проте коли припарковане авто, яке стоїть на тротуарі, ще можна оминути, то, щоби не потрапити під автівку, яка мчить на тебе зі швидкістю вітру, треба відскочити зі швидкістю світла. Інакше ризикуєш опинитись під колесами, і байдуже, що ти переходив на пішоході. Інша справа, коли є відчайдухи, які перебігають дорогу там, де не треба.

Часто люди втрачають пильність, думаючи, що коли йде "зеброю" на зелене світло, апріорі у безпеці. Проте ж ні! На жаль, це не вберігає від нещасних випадків, а тому у ЗМІ час від часу і з'являються новини типу "На переході збили людину". Тому жоден пішохідний перехід і жоден світлофор не вбереже від "шумахерів", лише пильність і швидка реакція.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 квітня 2024
12 квітня 2024
06 квітня 2024
05 квітня 2024
04 квітня 2024
23 березня 2024
22 березня 2024
19 березня 2024