Поділитись:

Двокімнатні квартири в Луцьку - одні з найдешевших в Україні (інфографіка)

Неділя, 15 жовтня 2017, 13:30
Двокімнатні квартири в Луцьку - одні з найдешевших в Україні (інфографіка)

Двокімнатні квартири в Луцьку - одні з найдешевших в Україні (інфографіка)

Вигідно придбати двокімнатну квартиру в будинках старого житлового фонду за найнижчою вартістю можна на околиці обласних центрів України. Найдешевше вони коштують у Луцьку, Хмельницькому та Івано-Франківську.

Про це повідомляє Domik.ua.

За результатами опитування з'ясувалося, що придбати таку квартиру за найнижчою вартістю можна на околиці обласних центрів України. Така тенденція простежується в кожній області.

В інфографіці зазначені середні ціни на покупку двокімнатних житлових об'єктів в багатоквартирних будинках старого житлового фонду України. Показники можуть бути і іншими, оскільки залежать від площі, планування і якості ремонту в квартирі.

Середні ціни на двокімнатні квартири в будинках старого житлового фонду різних областей України

Двокімнатні квартири в Луцьку - одні з найдешевших в Україні (інфографіка)

Найвища вартість двокімнатних квартир виявлена в Києві - $ 35 000. В інших центральних областях України найвищі ціни виявились в Дніпрі - $ 24 000. Найдешевше купити житло можна в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Полтави - за $ 14 000.

У Західній Україні діапазон цін на придбання двокімнатних квартир зафіксовано в середньому в межах $ 13 000- $ 25 000. Найбільш високі ціни спостерігаються у Львові - $ 25 000. Як з'ясувалося, максимально недорого можна купити житло в Хмельницькому, Івано-Франківську та Луцьку - всього $ 13 000.

У Східній Україні купити двокімнатний житловий об'єкт у багатоквартирних будинках старого житлового фонду за прийнятною ціною можна в Запоріжжі - за $ 14 000. У той же час найдорожче житло можна придбати в Харкові - за $ 23 000.

У Південній Україні найбільш високі показники спостерігаються в Одесі - $ 30 000. Результати опитування показали, що за низькою ціною купити двокімнатну квартиру можна в старих будинках Херсона - за $ 14 000.

У Північній Україні клієнти, які хочуть заощадити, можуть придбати житло в Чернігові за $ 13 500. Найдорожчі двокімнатні квартири виставлені на продаж в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Рівного - за $ 19 000.

Надрукувати
мітки:
коментарів