Поділитись:

Стала відома мета візиту Міхеіла Саакашвілі до Луцька

Вівторок, 23 лютого 2016, 16:33

Голова Одеської обласної держадміністрації Міхеіл Саакашвілі разом з головою "Демократичного Альянсу" Василем Гацко, колишнім головним редактором журналу "Forbs Україна" Володимиром Федоріним, екс-заступником міністра економіки Олександром Боровиком відвідають Антикорупційний форум, який відбудеться в п'ятницю 26 лютого о 18:00 годині у приміщенні Палацу культури Луцька.

Прес-конференція за участі українських політиків, які нещодавно об'єдналися в "Рух за очищення", відбудеться 26 лютого о 12:00 в коворкінг-центрі "Репортер" за адресою Луцьк, проспект Волі 27, 4-й поверх.

У ході зустрічі організатори планують залучити лучан до широкої народної коаліції, яка виступить проти корупції та за впровадження реальних реформ.

Лідери "Руху за очищення" наголошують: їхня діяльність не запланована як платформа для нової партії.

"Зараз жодна політична сила не може взяти відповідальність за країну та запропонувати позитивного порядку денного. Нас виведе з кризи тільки те, що врятувало Україну від комунізму в 80–90-х, – широка громадська коаліція, яка об'єднує різних людей, різні партії та громадські організації, що мають спільну мету – вивести Україну з цієї пастки, подолати корупцію, провести модернізацію. Тільки це може нас врятувати", – зазначив член Координаційної ради "Руху за очищення" Валерій Пекар.

"Форуми по всій країні відбуваються без жодного олігархічного та політичного впливу", – зазначають представники "Руху за очищення".

"Фінансування проводиться за принципом так званого "народного краудфандингу". Збір коштів проводиться через мережу інтернет, на спеціальній сторінці. Тут також розміщений детальний звіт про усі надходження та видатки", – повідомляють організатори.

Нагадаємо, що раніше ділове видання "Конкурент" повідомляло, з якою метою і коли очільник Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі приїде до Луцька.

Надрукувати
мітки:
коментарів