Поділитись:

Луцькі квартири – одні з найдешевших в Україні

Субота, 21 жовтня 2017, 10:00
Луцькі квартири – одні з найдешевших в Україні

За підсумками проведеного опитування з'ясувалося, що купити квартиру великої площі в новобудовах за вигідною вартості можна на околиці обласних центрів України, що характерно для кожного населеного пункту країни.

Про це пише Domik.

В інфографіці продемонстрована середня вартість придбання трикімнатних квартир в новобудовах України. Вищенаведені показники можуть відрізнятися, оскільки залежать від планування, площі і локації конкретного житлового об'єкта.

Луцькі квартири – одні з найдешевших в Україні

За найвищою ціною купити трикімнатну квартиру в нових житлових комплексах можна в Києві – за $ 70000. В інших центральних містах України придбати житло дорого можна в Дніпрі і Кропивницькому – за $ 30000. Найнижча вартість покупки житлових об'єктів виявлена ​​в новобудовах Полтави – $ 20000.

У Західній частині України максимально недорого купити трикімнатну квартиру можна в нових житлових комплексах Ужгорода – за $ 25000. Як з'ясувалося, дороге житло великої площі виставлено на продаж в новобудовах Львова – $ 48000. У Луцьку ціни на квартири коливаются в межах $25000.

У Східній частині України середній діапазон цін на покупку трикімнатних житлових об'єктів зафіксований в межах $ 32000 – $ 38000. За високу вартість придбати квартиру можна в Харкові – за $ 38000. Найменші показники відзначені в Запоріжжі – $ 32000.

У Південній частині України найвищі ціни простежуються в Одесі. Так, купити трикімнатну квартиру тут можна в середньому за $ 55000. За підсумками опитування, найбільш недороге трикімнатне житло покупці можуть придбати в нових житлових комплексах Миколаєва і Херсона – всього за $ 22000.

Надрукувати
мітки:
коментарів