Поділитись:

У Луцьку будуть виробляти державну горілку

Середа, 25 жовтня 2017, 08:22
На базі Луцького МДП планується створити сучасне ринкове розвинуте підприємство, яке матиме власну лінію з виробництва державної горілки.

Про це заявив в.о. директор–а ДП "Укрспирт" Юрій Лучечко під час зустрічі з директором департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА Юрієм Горбенком, – пише Укрінформ.

"На базі Луцького МДП буде сучасне ринкове розвинуте підприємство, яке матиме власну лінію з виробництва державної горілки. Для нас головне – відповідність сировини державним стандартам якості, щоб на заводи пішло добре зерно. Прямі поставки від виробників забезпечують нам таку можливість. Переробка вітчизняної сировини створює додану вартість в Україні та дозволяє нам торгувати кінцевим продуктом на українському та закордонних ринках", – зазначив Лучечко.

У ході обговорення проблем галузі було прийнято рішення про проведення спільних зустрічей з аграріями – постачальниками сировини на МДП у західному регіоні. Це, зокрема, виключить зайвих посередників у співпраці ДП "Укрспирт" і фермерів.

"Цей об'єкт стратегічно важливий для області та держави, область зацікавлена в його роботі під час роздержавлення галузі, збереженні робочих місць та налагоджених економічних зв'язків", – зазначив у ході зустрічі представник Волинської ОДА.

Надрукувати
мітки:
коментарів