Поділитись:

РЦ "Промінь" отримав нагороду від луцьких рукопашників (фото)*

Середа, 25 жовтня 2017, 18:35

Клуб рукопашного бою "Інсайт" вручив подяку розважальному центру "Промінь", одним з пріоритетів якого є підтримка фізичного виховання лучан.

"Хочеться, аби наше місто було не лише розвинутим, а й молодим та здоровим. Окрім розваг, які ми пропонуємо, нам захотілось взяти участь у чомусь більшому, аби лучани мали змогу не лише розважатись, а й займатись спортом", – розповів представник РЦ "Промінь".

Свою роботу РЦ "Промінь" вирішив розпочати з підтримки фізкультурно-оздоровчої та патріотично-виховної діяльності Клубу рукопашного бою "Інсайт", начально-тренувальний центр якого знаходиться за адресою вул. Конякіна, 24.

16-річна історія Волинського регіонального клубу рукопашного бою "Інсайт" – це соціальний проект ветеранів Волинського відділення Міжнародної асоціації ветеранів підрозділів антитерору "АЛЬФА". Ідейно-патріотичне гасло організації – "Щоб життя на Землі продовжувалось, потрібні ті, хто зуміють його захистити".

Діяльність клубу була і є соціально сфокусованою на пропаганду і розвиток рукопашного бою як духовно-методичної системи виховання особистості, як найсучаснішого виду бойових мистецтв і як системи оздоровлення людини серед підростаючого покоління міста. Заняття у спортивно-оздоровчих групах орієнтовані на всіх охочих віком від 6-ти років.

Колектив "Інсайту" додав у спортивну скарбничку Волині неодноразові перемоги вихованців на чемпіонатах України, Європи та світу з рукопашного бою, універсального бою, козацького двобою, змішаних єдиноборств ММА та бойового самбо.

За активну меценатську підтримку своєї діяльності та фінансове сприяння у покращенні навчально-тренувальної бази клуб рукопашного бою "Інсайт" вручив РЦ "Промінь" диплом-подяку.

"Щиро хочеться, аби лучани мали широкий вибір для занять спортом, а особливо – самозахисту. Ми хотіли, щоб відвідувачі клубу "Інсайт" та любителі рукопашного бою мали кращі умови для занять та були задоволені кожним тренуванням", – прокоментували у РЦ "Промінь".

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 березня 2024
24 березня 2024
21 березня 2024
18 березня 2024
15 березня 2024
13 березня 2024
11 березня 2024
05 березня 2024