Як на луцькому форумі дегустували екзотичні цитрусові вареники (фото)
"WEST RЕST FORUM 2017", який відбувався у п'ятницю, 27 жовтня, у арт-кафе "Стоп-Кадр", що знаходиться у РЦ "Adrenalin City", дивував майстер-класами.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЯК У ЛУЦЬКУ НА ФОРУМІ РАВЛИКІВ ЇЛИ
Шеф-кухар франківського ресторації "Profiterole" Анатолій Ларчев приготував для учасників форуму цитрусові вареники з маринованим коропом і кремом з мідій. Їх тісто приготовлене із особливого апельсинового желе, а подача відбулася із листям буряка.
Подивитися, а то й скуштувати страву української кухні, проте таку екзотичну, зголосилися майже всі учасники форуму.
Охочі питали про особливість крему та інші кулінарні секрети, з якими кухар залюбки ділився. Адже вважає, що Луцьк і Івано-Франківськ не можуть бути конкурентами, бо міста мають працювати над українською кухнею, її збагаченням, вдосконаленням та урізноманітненням.
На луцькій автостанції будують новий торговий центр (фото)
Восьмий рік у своє гніздо в «Цуманській пущі» прилітає рідкісний птах (фото)
Скільки потрібно грошей для комфортного життя у Луцьку (відео)
Квартира у Ковелі, будинок на Житомирщині та 1,5 млн зарплата: що в декларації заступника прокурора Волині (відео)
Вийшла з гуртожитку і зникла: на Волині розшукують студентку