Поділитись:

Геловін: погано чи добре

Неділя, 29 жовтня 2017, 07:40
Геловін: погано чи добре

Я завжди був і певно, що й залишуся абсолютно байдужим до святкування Хелловіну. Все, що мене поєднує з цим "святом", зводиться до щосезонного спецвипуску The Simpsons "Hellowin" та моєї улюбленої серії "Південного парк" "Пекло на Землі 2006".

Ставлення до людей, які переодягаються та щось там собі відзначають, звісно ж, абсолютно ліберальне. Проте, виникає певний парадокс. Він полягає у тому, що цей день, а точніше ніч є окультною та важливою для людей, які цікавляться магією, або ж вірять у всілякі там сатанинські приколи.

Тобто, для людей, які сповідують християнство, відзначати подібні свята, щонайменше неправильно з моральної точки зору.

Особисто мене такі моральні колізії не чіпають, оскільки я давній та затятий атеїст. Проте, колись було доволі весело потролити "святих" та "праведних" друзів, які фактично віддавали дань Сатані, самі цього не усвідомлюючи. Але це лірика, яка абсолютно немає значення. Розважайтеся скільки влізе та як забажаєте.

Мораль тимчасова, мудрість – вічна.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією

Надрукувати
мітки:
коментарів