Поділитись:

Волинська митниця щодня спрямовує до бюджету майже 30 мільйонів гривень

Понеділок, 30 жовтня 2017, 18:18

Середньоденний показник надходжень в зоні обслуговування Волинської митниці ДФС у 2017 році становить 26,7 мільйона гривень.

Таким чином, цього року волинські митники забезпечують в середньому щодня на 55,2 відсотка митних платежів більше проти аналогічних показників минулого року, – повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

"Прозорість та відкритість у спілкуванні із суб'єктами зовнішньоекономічної діяльності та налагоджена робота – серед факторів, що дозволяють митниці успішно перевиконувати індикативні показники та створювати сприятливі умови для проходження митних формальностей представникам легального бізнесу", – наголосив начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький.

Посадовець підкреслив, що через переформатування відносин з представниками бізнесу та якісніший сервіс за останній рік суттєво зросла кількість суб'єктів ЗЕД, які виявили бажання проходити митні процедури на Волині.

Отож, наразі загальна кількість акредитованих на митниці учасників ЗЕД становить 2861, або на 23,4 відсотка більше, як торік. Активні зовнішньоекономічні операції з початку року на Волинській митниці ДФС здійснювали 900. Кількість учасників ЗЕД, що знаходяться на обліку у інших митницях, але здійснювали операції в зоні діяльності Волинської митниці – 1010, а минулого року таких було на чверть менше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГЛАВА ВОЛИНСЬКОЇ МИТНИЦІ РОЗПОВІВ, У ЧОМУ НЕДОЛІК "ДОРОЖНЬОГО ЕКСПЕРИМЕНТУ"

Довідка:

За підсумками дев'яти місяців 2017 року Волинська митниця ДФС мобілізувала 5,4977 мільярдів гривень, або на 55,5 відсотка більше проти аналогічного періоду минулого року.

Надрукувати
мітки:
коментарів