Поділитись:

"Синій кит" остаточно потонув

Вівторок, 31 жовтня 2017, 07:40

Соцмережа "ВКонтакті" в Україні заблокована із 16 травня. Аби пригадати цю дату довелося гуглити – зізнаюся. Але цим і горджусь! А все тому, що пригадала, яка хвиля обурення нахлинула на українських користувачів у цей день, а вже зараз деякі затяті "контактери" взагалі забули про цю соцмережу. І я в тому числі. Перемога!

Приємності додає й те, що в Україні "ВК" вилетів із топ-10 (а вже зараз може й топ-20) найпопулярніших сайтів. Беззаперечно є люди, які користуються VPN і продовжують очікувати лайків, що вже є швидше аномалією, ніж правилом. Російський контент, який власне і переважав у "ВК", тепер менше потрапляє на очі свідомим українцям. Чи мені це тільки здається?!

До того ж із закриттям цієї соцмережі остаточно потонув "Синій кит" – а це глобальна перемога. Більше ніхто із дітей не потрапить на ненормального психа, який називатиме себе куратором та схилятиме до самогубств.

Як бачимо, явище блокування російської соцмережі принесло більше позитиву ніж негативу. І той "спротив" та обурення не мали під собою ґрунтовних підстав, адже нехай по-мінімуму, але реально стало краще!

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів