Поділитись:

Військового прокурора викликали «на килимок» до Волинської ОДА

Четвер, 25 лютого 2016, 10:27
Військового прокурора викликали «на килимок» до Волинської ОДА

Обласного військового прокурора у секретному режимі викликали "на килимок" до Волинської ОДА.

Про це повідомив керівник Центру допомоги учасникам АТО у Волинській області Олексій Кушнєр, – інформує Волинське Агентство Розслідувань.

З його слів, місяць тому до центру звернулись представники обласного військкомату за допомогою у розробці реклами контрактної служби.

"Я як доброволець в принципі такий підхід підтримую, адже вважаю, що примусова мобілізація не йде на користь Збройним Силам… Ми клято працювали над пропозиціями на тлі активізації "роботи" військової прокуратури… Хлопців, що воювали і вже демобілізувались, почали під придуманими причинами затримувати…" – зазначив він.

Кушнєр додає: сьогодні випадково дізнався, що обласного військового прокурора завтра викликають на "коврик" в ОДА.

"Спочатку все мало бути у відкритому форматі, а потім все змінилось – вирішили за закритими дверима свої "дєлішки" (а для мене долі воїнів) порішати… Це зрозуміло – у мене до них дуже багато запитань. Ось так от, поки ми будуємо процвітаючу країну, в краї повстанського руху розкидає свої сіті структура, що не гірше агресора на Сході України знищує наших воїнів, в ніщо ставить їхні ратні подвиги і дискредитує Збройні Сили!" – резюмував активіст.

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14