Поділитись:

Прокуратура може вручити Пустовіту підозру

Четвер, 02 листопада 2017, 11:03
Прокуратура може вручити Пустовіту підозру

Голови деяких депутатських фракцій Луцькради прийшли до прокурора Волинської області Максима Киричука, аби дізнатися, чи готовий він вручити підозру в.о. міського голови Григорію Пустовіту.

Візит відбувся 2 листопада, – пише ВолиньPost.

Разом із Юлією Вусенко (фракція "Самопоміч") до прокурора прийшли голова фракції ВО "Свобода" Микола Федік, очільник фракції "Народного контролю" Павло Данильчук, депутати від "Самопомочі" Алла Надточій та Тарас Шляхтич, а також радник губернатора Тарас Яковлев.

Натомість Киричука на робочому місці не застали, а секретар повідомила, що не знає, коли він буде. Вусенко зателефонувала до прокурора і домовилася про зустріч об 11:30.

Під час розмови вона поцікавилася, чи вручать підозру про вчинення злочину Григорію Пустовіту, який відповідно до рішення суду повинен поновити Юлію Вусенко на посаді секретаря міськради.

"Якщо є підстави для оголошення підозри, то ви готові вручати підозру сьогодні, якщо виконавча служба через судового виконавця звертається до прокуратури, підозра буде вручена фактично?" – запитала Вусенко. Той, зі слів Вусенко, сказав, що готовий.

Як відомо, у вересні Державна виконавча служба у Волинській області звернулася до апеляційного суду за роз'ясненнями – хто саме має виконувати рішення суду по поновленню на посаді Юлії Вусенко.

Львівський апеляційний суд, розглянувши звернення, постановив – поновлювати Вусенко на посаді має голова міської ради, або той, хто виконує його обов'язки, а саме Григорій Пустовіт.

Тобто тепер чітко визначена посадова особа, яка має виконати рішення суду, або понести кримінальну відповідальність за відмову виконувати це рішення.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ ПРО ВУСЕНКО VS ПОЛІЩУК

Надрукувати
мітки:
коментарів