Поділитись:

Частина депутатів Луцькради відмовилася брати участь в голосуванні

Четвер, 02 листопада 2017, 11:10
Частина депутатів Луцькради відмовилася брати участь в голосуванні

Декілька фракцій Луцькради відмовились брати участь у голосуванні щодо кадрового рішення щодо Юлії Вусенко.

Депутати Луцької міської ради, виконуючи постанову Львівського апеляційного суду зібрались, аби проголосувати за проект рішення, в якому йдеться про поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря Луцькради й одночасно в другому пункті йдеться про припинення повноважень її як секретаря. Депутати зібрались на позачергову сесію 2 листопада.

Голова фракції "Народний Контроль" Павло Данильчук сказав, що не буде реєструватись на цю сесію, оскільки є рішення суду про поновлення, яке треба виконати, і жодних голосувань не треба.

"Людина, яка не має юридичної освіти, каже, що тільки таке трактування правильне, як мінімум дивно", – сказав депутат Ігор Поліщук

Голова фракції "Свобода" Микола Федік, сказав, що "свободівці" теж не будуть брати участь в голосуванні.

"Я зараз хочу пояснити кожному, що зараз ви знову ухвалюєте рішення, яке не прописано ніяк до норм чинного законодавства", – сказала депутатка Юлія Вусенко.

Врешті частина депутатів покинула залу, а саме фракції "Свобода", "Самопоміч", "Блок Петра Порошенка "Солідарність" та "Народний Контроль", які попередньо заявили, що участі в голосуванні брати не будуть. Фракція "Укроп", "Батьківщина" та екс-радикали Аркадій Соломатін, Сергій Була та депутат Євгеній Ткачук залишились в залі для голосування.

Надрукувати
мітки:
коментарів