Поділитись:

СБУ затримала адміністратора антиукраїнських сторінок у соцмережах

Четвер, 25 лютого 2016, 11:36

Співробітники СБУ затримали в одному із селищ Новомосковського району Дніпропетровської області місцевого мешканця, який вів активну антиукраїнську пропаганду в соціальних мережах.

Про це повідомили у прес-центрі відомства.

"Минулого року студент одного з вишів Дніпропетровська став адміністратором кількох груп антиукраїнської спрямованості. 21-річний молодик через інтернет познайомився з представниками терористичної організації "ДНР" та погодився розповсюджувати сепаратистські матеріали на різних інформаційно-політичних пабліках", – сказано у повідомленні.

За даними СБУ, він поширював інформацію, яка дискредитувала Збройні сили України, популяризував терористичні організації "ДНР/ЛНР" та створення "Новоросії". Також спільник терористів інформував своїх кураторів про настрої студентської молоді та соціально-політичну обстановку в Дніпропетровську.

Під час обшуку співробітники спецслужби вилучили у підозрюваного комп'ютерну техніку з доказами протиправної діяльності.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу України.

Наразі тривають слідчі дії.

Надрукувати
мітки:
коментарів