Поділитись:

Двох волинян, які викрали машину керівника «Волиньгазу», засудили

Четвер, 25 лютого 2016, 17:47
Двох волинян, які викрали машину керівника «Волиньгазу», засудили

Двоє волинян викрали автомобіль марки "ВАЗ", який належить керівнику ПАТ "Волиньгаз" Мирославу Короті.

Крадіжку чоловіки скоїли ще в листопаді 2015 року. Будучи в селі Новостав Луцького району, вони викрали в охоронця пульт від воріт та гаража потерпілого і проникли на подвір'я. Один із зловмисників лишився на варті, допоки інший заліз в гараж, завів автомобіль, та виїхав ним на дорогу, – інформує Під прицілом.

Після цього злодії виїхали на викраденому автомобілі в село Демидівка Рівненської області до своїх знайомих.

Проте, довго злочинцям не вдалося погуляти і невдовзі їх затримали правоохоронці. Зауважимо, що один із чоловіків раніше вже був судимий за подібний злочин.

Сам потерпілий Мирослав Коротя на судові слухання не з'являвся, позаяк написав заяву про слухання справи за його відсутності, крім того, скерував до суду свого представника.

Разом із тим, з матеріалів справи стало відомо, що на час слідства один із підсудних відшкодував завдану потерпілому шкоду. Із вироку вбачається, що вартість викраденого автомобіля складала 452 800 гривень.

Відтак, суд при обранні міри покарання для обвинувачених врахував факт відшкодування завданих збитків, а тому засудив чоловіка до 5 років позбавлення волі з трирічним іспитовим терміном, а його раніше судимого спільника до 3 років тюрми.

Надрукувати
мітки:
коментарів