Поділитись:

В УКРОПі та БПП розповіли, чим їх "причарував" голова Боратинської ОТГ

Неділя, 05 листопада 2017, 15:03
В УКРОПі та БПП розповіли, чим їх

Голову Боратинської ОТГ Сергія Яручика, який на виборах 29 жовтня здобув майже 93% голосів, підтримують і після виборів представники політичних сил, що нині в опозиції один до одного.

Про підсумки виборів в ОТГ говорили під час суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд. Live" 3 листопада голова Волинської обласної партійної організації "Українське об'єднання патріотів – УКРОП" Вячеслав Рубльов та голова Волинської обласної партійної організації "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Роман Романюк.

Роман Романюк зазначив, що партія 7 жовтня заявила про підтримку Сергію Яручику і ще низці кандидатів-самовисуванців. УКРОП теж підтримував до виборів Сергія Яручика. Схоже, навіть після виборів обидві партії прагнуть співпрацювати з головою Боратинської ОТГ.

"Це нормальний менеджер. Він повинен працювати. Він бачить перспективи у тій співпраці, яку буде вести із нами. Можливо, і з ними (із "Солідарністю", - К.). Так чому ми повинні висовувати людину, яка можливо у цій громаді (може перемогти, може ні) потім не буде таким господарником, як людина, яка декілька термінів це показала? Ми з ним сіли за круглий стіл. Поговорили. Побачили перспективи, що він може очікувати від співпраці з нами, що ми можемо очікувати. І сьогодні наша депутатська фракція, яка буде сформована в ОТГ, буде працювати з ним як з головою. Я бачу у цьому перспективи розвитку громади", - зазначив Вячеслав Рубльов.

"Сергій Яручик ефективний лідер і, коли починається виборча кампанія, ми проводимо аналіз, хто є авторитетом у громаді. Опитавши жителів, ми розуміємо, що Сергій Олександрович є і авторитетний керівник, і успішний менеджер, і господарник. За роки своєї роботи він це довів. Ми точно так само проводили переговори. Ми виходили з позиції, чим ми можемо допомогти громаді в особі цього голови чи кандидата", - зазначив Роман Романюк.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів