Поділитись:

За паркування на місцях для осіб з інвалідністю у Луцьку оштрафували 17 водіїв

Понеділок, 06 листопада 2017, 13:51

У Луцьку 17 водіїв притягнули до адміністративної відповідальності за порушення правил паркування на місцях, призначених для осіб з інвалідністю.

Про це повідомляється на сторінці патрульної поліції у мережі Facebook.

Нагадаємо: 26 жовтня набув чинності закон щодо посилення відповідальності за паркування авто на місцях для людей з інвалідністю.

Станом на сьогодні луцькі патрульні виявили і притягнули до відповідальності вже 17 водіїв за порушення норм цього Закону. Таким чином, якщо водії сплатять вчасно всі штрафи, бюджет поповниться на понад 17 тисяч гривень.

Патрульні нагадують: зупинка чи стоянка транспортних засобів на місцях, що позначені відповідними дорожніми знаками або дорожньою розміткою, на яких дозволено зупинку чи стоянку лише транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю або водії, які перевозять осіб з інвалідністю (крім випадків вимушеної зупинки), а так само створення перешкод водіям з інвалідністю або водіям, які перевозять осіб з інвалідністю, у зупинці чи стоянці керованих ними транспортних засобів, неправомірне використання на транспортному засобі розпізнавального знака "Водій з інвалідністю", тягнуть за собою накладення штрафу від шістдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян" (від 1 020 грн).

Надрукувати
мітки:
коментарів