Поділитись:

"Модерн-Експо" облаштував гіпермаркет Carrefour у Казахстані

Четвер, 25 лютого 2016, 18:39

Міжнародний холдинг Modern-Expo здійснив виготовлення, постачання та монтаж торговельного обладнання до першого гіпермаркету французької мережі Carrefour у Казахстані.

До складу поставки увійшли касові бокси, торговельні стелажі тарішення для складу. Відтак, новий гіпермаркет був обладнаний сучасними, надійними рішеннями для торгівлі виробництва великої міжнародної компанії, – йдеться на офіційному сайті Modern-Expo.

Холдинг Modern-Expo Group та один із найбільших світових рітейлерів Carrefour уже не перший рік успішно співпрацюють разом.

Carrefour S.A. французька мережа роздрібної торгівлі, найбільший у Європі та другий у світі рітейлер за розміром. Заснована у 1959 році, компанія має магазини у 34-х країнах Європи та входить до складу круглого столу Європейського рітейлу.

Новий гіпермаркет займає більше 8000 тисяч квадратних метрів площі, розташований в торговельному центрі Grand Park Almaty, що налічує більше 400 магазинів та 1200 місць для паркування авто.

Урочисте відкриття відвідав президент Казахстану Нурсултан Назарбаев, генеральний консул Франції в Республіці Казахстан Патрік Ренар, заступник міського голови Алмати Єрлан Аукенов та інші. Гості оглянули гіпермаркет та ознайомилися з асортиментом товарів, зокрема продукцією вітчизняного виробництва. Асортимент товарів в новому Carrefour вражає своїми масштабами понад 30 тисяч найменувань: бакалія, побутова техніка, товари для дому, спорттовари та текстиль.

Надрукувати
мітки:
коментарів