Поділитись:

Працівникам "Електротермометрії" заборгували понад 3 мільйони гривень

Середа, 08 листопада 2017, 14:35

1 листопада завершилася чергова інспекційна перевірка щодо невиплати заробітної плати працівникам луцького підприємства "Електротермометрія".

Їм заборгували понад 3 мільйони гривень. Про це повідомив керівник обласного управління Держпраці Ростислав Стасько, – інформує Волинська дирекція НСТУ.

"Інспектор, яка брала участь у цьому інспекційному відвідуванні, зустрілася з директором цього підприємства. І підтвердився факт наявності заборгованості. За твердженням самого керівника підприємства, якщо є життєві обставини або проблеми матеріального характеру у працівників, то він намагається їм виплатити кошти.Підприємство очікує на якісь замовлення, які дадуть можливість виплатити заробітну плату працівникам. Зокрема і тим, які зараз перебувають за власний рахунок", – зазначив Стасько.

За інформацією Держпраці, ситуацію на "Електротермометрії" мають з'ясувати ще й правоохоронні органи. Йдеться про те, чи має замовлення це підприємство, чи є можливість отримувати замовлення, хто доводить підприємство до банкрутства і чи є якісь інші способи погашення заборгованості із зарплати.

Нагадаємо: у жовтні 2017 року працівники підприємства вийшли на акцію протесту. Тоді робітники заводу сьогодні відмовились працювати, доки їм не виплатять заборгованість із заробітної плати.

Надрукувати
мітки:
коментарів