Поділитись:

"Волинський облавтодор" має нового керівника

Четвер, 09 листопада 2017, 12:18

Підприємство "Волинський облавтодор" віднедавна має нового керівника.

Ним став директор Старовижівської філії Микола Янчук, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Офіційне представлення керуючого відбулось 8 листопада 2017 року, під час робочої зустрічі голови ОДА Володимира Гунчика із тимчасовим виконувачем обов'язків голови правління Державної акціонерної компанії "Автомобільні дороги України" Романом Косинським.

Початок роботи Миколи Янчука стане випробувальним терміном та показником його фахової компетенції.

Зі слів Володимира Гунчика, наступного року утриманням місцевих доріг займатимуться п'ять організацій. Як для керівників цих підприємств, так і для облавтодору 2018 рік стане періодом апробації нової системи роботи, яку доведеться коригувати і змінювати задля кращого результату. І якщо ці підприємства зарекомендують себе позитивно, роботи з ними продовжать і у подальшому.

Окрім того, голова ОДА зазначив, що утримання доріг не повинно бути поверхневим або ж зосередженим лише на дорожньому полотні: догляд за узбіччями, з'їздами, знаками – усе це повинно бути комплексом.

На думку Володимира Гунчика, облавтодору потрібно нарощувати свій потенціал. Відтак за два місяці Микола Янчук повинен репрезентувати перед столичним керівництвом бізнес-план структури на прийдешній рік.

"Чекаємо від вас бізнес-плану і ефективної роботи. Ви повинні сформувати команду і бути конкурентоспроможними у своїй сфері", – звернувся до новопризначеного керівника Роман Косинський.

На часі й технічне питання, адже фіксуємо в області потребу у професійній техніці для утримання доріг. Тут перші кроки вже зроблені: пропозиції щодо закупівлі кількох одиниць техніки включені до переліку об'єктів Державного фонду регіонального розвитку на 2018 рік.

Наразі ж нове керівництво готує план розвитку підприємства, бере участь у нарадах в облдержадміністрації, що стосуються дорожньої сфери та розпочинає підготовку до зимового періоду роботи.

Надрукувати
мітки:
коментарів