Поділитись:

Скільки коштують квартири в новобудовах Луцька (інфографіка)

Неділя, 12 листопада 2017, 13:35
Скільки коштують квартири в новобудовах Луцька (інфографіка)

Скільки коштують квартири в новобудовах Луцька (інфографіка)

Купувати однокімнатну квартиру в новобудовах Луцька вигідніше на околиці міста. Такою ж є ситуація ​​і в інших обласних центрах України.

Про це повідомляє Domik.ua.

Дані інфографіки відображають середні ціни на покупку однокімнатних квартир в новобудовах, які розташовані на околицях обласних центрів України в листопаді 2017 року.

Середні ціни на однокімнатні квартири в новобудовах різних областей України

Скільки коштують квартири в новобудовах Луцька (інфографіка)

Найвищі ціни на покупку однокімнатних квартир відзначені в новобудовах Києва. Як з'ясувалося, придбати житло маленької площі в столиці можна в середньому за $ 50 000. Серед інших центральних регіонів України максимально високі показники виявлені в Дніпрі – $ 30 000. Купити житло за найнижчою ціною можна в Черкасах і Полтаві – за $ 18 000.

У західній частині України найбільш висока вартість покупки однокімнатної квартири зафіксована у Львові – $ 35000. Найдешевше придбати житло можна в нових житлових комплексах Хмельницького, Луцька, Івано-Франківська, Ужгорода та Тернополя – в середньому за $ 20 000.

У східній частині України купити однокімнатний житловий об'єкт за мінімальною вартістю можуть клієнти в Запоріжжі – за $ 23 000. Найдорожчі квартири виставлені на продаж в новобудовах Харкова – за $ 35 000.

У Південній частині України середній діапазон цін на покупку однокімнатного житла коливається в межах $ 16 000- $ 42 000. Найбільш висока вартість придбання квартир маленької площі в Одесі – $ 42 000. Мінімальні показники простежуються в нових житлових комплексах Херсона – $ 16 000.

У Північній частині України доступні за ціною однокімнатні квартири продаються в новобудовах Чернігова і Сум – за $ 17 000. За результатами опитування, найдорожче житло можна купити в багатоквартирних житлових комплексах Житомира – за $ 20 000.

В інфографіку показана середня вартість однокімнатного житла, в багатоквартирних нових житлових комплексах України. Показники можуть відрізнятися, оскільки залежать від площі, планування і якості ремонту в квартирі.

Надрукувати
мітки:
коментарів