Поділитись:

Чи покарали скандальну модель за розбиту вітрину "Гранд Волині"

Середа, 15 листопада 2017, 16:17

Ківерцівський районний суд визнав винною скандальну модель Надію Гавуру, яка торік розтрощила вітрину ТЦ "Гран Волинь", і призначив їй покарання.

Про це стало відомо із постанови суду.

Як сказано у судовій справі, 12 листопада 2016 року дівчина керувала "Mercedes Benz ML -320" і під час здійснення руху заднім ходом не врахувала дорожньої обстановки та наїхала на два припарковані автомобілі, а також розбила вітрину ТЦ "Гранд Волинь". Після скоєного вона втекла з місця ДТП.

У суді Надія Гавура у вчинених правопорушеннях розкаялася.

Відтак суд визнав її винною за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) і оштрафував на 340 гривень.

Також з неї стягнули судовий збір у розмірі 275 гривень.

Торік активіст "Самооборони" Олександр Ніколайчук повідомляв, що дівчина була п'яною.

14 листопада 2017 року Надія Гавура знову порушила правила дорожньго руху. На Range Rover вона проїхала на заборонний сигнал світлофора, незважаючи на те, що поряд чекав проїзду автомобіль патрульних. Виявлося, що дівчина перебувала у стані алкогольного сп′яніння – 0, 98 проміле.

До слова, дівчина подавала заявку на конкурс "Міс Україна".

Надрукувати
мітки:
коментарів