Поділитись:

Запалюй у РЦ "Промінь": афіша розваг*

Середа, 15 листопада 2017, 18:18
Запалюй у РЦ

Розважальний центр "Промінь" підготував безліч цікавих заходів для своїх відвідувачів.

Аби лучани і гості міста могли спланувати графік розваг, РЦ "Промінь" пропонує ознайомитись із подіями, які відбудуться найближчим часом.

29 листопада у концерт-холі пройде концерт гурту "ТІК". Придбати квитки можна на сайті https://lutsk.karabas.com/tik-4 або у касі кінокомплексу MULTIPLEX.

3 грудня у РЦ "Промінь" приїде київський театр-студія імпровізації "Чорний квадрат" з екстравагантною виставою "Чи є секс після РАГСУ?". Глядачі дізнаються про кохання, конфлікт інтересів, про прекрасні починання і зруйновані очікування, про новий погляд на самих себе, про різницю поглядів у вихованні дітей, про вміння відстоювати інтереси найближчої людини. Про нас з Вами! Про чоловіків і жінок. І, як наслідок, – про секс. "Чорний квадрат" обіцяє дати найсильніші і найефективніші ліки від депресії та поганого настрою.

19 грудня відбудеться вистава "Ой, хто чекає Миколайчика". Свято на честь Святого Миколая – свято милосердя, свято доброти та любові до ближніх. Усі чемні дітки, які завітають на свято, потраплять у чарівну атмосферу доброї казки, де зможуть пограти і підготуватись до зустрічі зі Святим Миколаєм. Вистава орієнтована для дітей віком 2-10 років.

28 грудня діти разом з дорослими зможуть відвідати унікальне науково-освітнє шоу "Школа наукових чудес". У легкій розважальній формі актори пояснюють матеріал зі шкільної програми (фізики, хімії, природознавства, астрономії та інших предметів) за допомогою простих і видовищних дослідів і експериментів. Поєднавши розваги і науку, організатори створили шоу, яке буде цікавим як для дітей, так і для дорослих. Рекомендовано дітям віком від 5 до 105 років. Придбати квитки можна на сайті: https://lutsk.karabas.com/tik-4 або у касі кінокомплексу MULTIPLEX.

Надрукувати
мітки:
коментарів