Поділитись:

Генпрокуратуру просять перевірити дії Пустовіта

П'ятниця, 17 листопада 2017, 16:31
Генпрокуратуру просять перевірити дії Пустовіта

Національну поліцію та Генеральну прокуратуру просять перевірити законність дій в.о. міського голови Луцька Григорія Пустовіта в частині поновлення на посаді секретаря Юлії Вусенко.

Про це йдеться в зверненні народного депутата від "Самопомочі" Любомира Зубача, озвученому під час засідання Верховної Ради 17 листопада, – пише ВолиньPost.

"Провести перевірку щодо законності дій секретаря Луцької міської ради Пустовіта Г.О. та у разі наявності ознак кримінального правопорушення вжити відповідних заходів, відповідно до вимог КПК України", – йдеться в документі.

Зі слів Любомира Зубича, в березні міська рада з порушенням Законів України та Регламенту міськрадизвільнила Вусенко з посади секретаря. Вона виграла судпро поновлення. У рішенні служителів Феміди було вказано, що Юлію Вусенко на посаді розпорядженням мав поновити Григорій Пустовіт.

Однак міськрада двічі зібралася на сесію та колективним рішенням поновлювала і відразу жзвільнялаїї з посади секретаря.

"Це викликає обурення, бо це знущання над законом, над рішенням суду, яке не виконується. У рішенні суду чорним по білому написано, як має відбутися поновлення на роботі. Натомість виносять на розгляд міської ради – органу колективної безвідповідальності. Такі дії мають бути покарані, тому я подав запит до керівників Генеральної прокуратури і Національної поліції, аби вони взяли під контроль розслідування цієї справи та у разі виявлення порушень притягнули винних до відповідальності", – розповів Любомир Зубач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
16 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024
08 квітня 2024
29 березня 2024
26 березня 2024
21 березня 2024
20 березня 2024
14 березня 2024