Поділитись:

У Луцьку відкрили оновлений спортклуб

Неділя, 19 листопада 2017, 10:17

Презентація відновленого закладу відбулася під час спортивного фестивалю "Будь спортивним кожен раз - зі здоров'ям все гаразд" у суботу, 18 листопада.

Про це інформують на сайті Луцької міськради.

На відновлення спортивного клубу "Стріла" КЗ "Луцький міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" у мікрорайоні ЛПЗ з міського бюджету виділили 800 тисяч гривень. За ці кошти тут цьогоріч здійснили капітальний ремонт, а також поставили пандус, щоб заклад був доступний для людей з інвалідністю.

На початку присутніх привітав заступник міського голови Костянтин Петрочук. Він пригадав, що раніше під час дня депутата обранці громади бачили, що у стінах приміщення далеко не найкращі умови для занять спортом. Зараз тут зроблено капітальний ремонт, багато відвідувачів, серед яких чимало дітей. Він запевнив, що міська влада буде і надалі підтримувати розвиток закладів для фізичного виховання, аби маленькі лучани долучалися до занять фізичною культурою та зміцнювали своє здоров'я.

Директор КЗ "ЛМЦФЗН "Спорт для всіх" Наталія Назарук зазначила, що приміщення "Стріла" функціонує з 1986 року. Впродовж багатьох років у цей заклад ходило дуже багато мешканців мікрорайону ЛПЗ, де мали можливість всі категорії населення змістовно провести дозвілля. Сьогодні це найбільш насичене гуртками та секціями приміщення КЗ "Спорт для всіх". Для всіх категорій мешканців мікрорайону ЛПЗ запропоновано такі секції: шашки, шахмати, настільний теніс, карате "ОЯМА", спортивні танці, тхеквондо, уроки самооборони, оздоровча фізкультура, загально-фізична підготовка, дартс та інші. Наталія Назарук закликала усіх активно долучатися до занять спортом в оновленій "Стрілі".

Опісля відбулися показові виступи у виконанні танцювальних пар під керівництвом Дани Гетьман, виступи маленьких гімнасток, секції тхеквондо та карате. А на завершення - масова спортивна руханка.

Надрукувати
мітки:
коментарів