Поділитись:

У Луцьку привітали кращих сільгоспвиробників Волині (Фото)

Неділя, 19 листопада 2017, 12:37
У Луцьку привітали кращих  сільгоспвиробників Волині (Фото)

У Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства.

У святковому залі зібралися представники влади і духовенства, кращі аграрії, фермери, хлібороби, ветерани праці. Йдеться на сайті Луцької міської ради.

Кращих сільгоспвиробників Волині напередодні професійного свята прийшли привітати голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, заступник голови обласної ради Роман Карпюк та секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт. Пісенні і танцювальні композиції працівникам ланів дарували аматорські колективи та виконавці.У Луцьку привітали кращих  сільгоспвиробників Волині (Фото)

Серед працівників сільськогосподарської галузі Волині є чимало тих, хто з початком Антитерористичної операції на Сході України став на захист державних кордонів. Під час урочистостей їх згадували по-особливому.У Луцьку привітали кращих  сільгоспвиробників Волині (Фото)

З доповіддю про здобутки агропромислового комплексу Волині виступив директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко.У Луцьку привітали кращих  сільгоспвиробників Волині (Фото)

Він акцентував на тому, що галузь динамічно розвивається, аграрії забезпечують волинян власною продукцією та мають ресурси для її реалізації за межами області. За його словами, агропромисловий комплекс Волині робить значний внесок у справу гарантування продовольчої безпеки України. Адже у 2017 році в області виготовлено сільськогосподарської продукції на понад 6 мільярдів гривень.

З вітальним словом до присутніх звернулися голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик та заступник голови обласної ради Роман Карпюк.У Луцьку привітали кращих  сільгоспвиробників Волині (Фото)

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт у вітальному слові зазначив:

"Сьогодні я хочу привітати усіх тих людей, які працюють на землі. Вирощування хліба і праця на землі - це сакральні речі для української нації, адже напевне жоден народ у світі не любить свою землю так сильно, як українці. Сьогодні ми під час доповіді почули, що чимало працівників сільськогосподарської галузі є учасниками бойових дій, і це також закладено у нас історично, адже українські козаки були вправними воїнами і хліборобами водночас. І хоч сьогодні лучани не мають безпосередньої причетності до сільського господарства, але ми дякуємо вам за вишукані смаки вашої продукції, яка допомагає відчути себе гурманами. Бажаю вам гарної погоди, високих врожаїв та сприятливих кліматичних умов".У Луцьку привітали кращих  сільгоспвиробників Волині (Фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів