Поділитись:

Інвестори очікують, що в майбутньому біткоіни подорожчають до неймовірних висот

Неділя, 19 листопада 2017, 17:17

Інвестори розраховують, що біткоіни через кілька десятиліть буде коштувати приблизно в 25 разів дорожче, ніж зараз.

Інвестори в біткоіни з оптимізмом дивляться в майбутнє першої в світі криптовалюта. Вони готові продавати свої біткоіни тільки в тому випадку, якщо котирування криптовалюта досягнуть позначки в 196 тис. Доларів за одну монету. Про це говорять результати дослідження онлайн-майданчиків з рефінансування кредитів на навчання LendEDU. Інформує hyser

Компанія провела опитування, в якому взяли участь 564 американських біткоіни-інвестора. З'ясувалося, що вони готові влаштувати розпродаж своїх активів тільки за умови, що біткоіни подорожчає до 196 тис. Тисяч доларів, а це приблизно в 25 разів вище актуальних котирувань головною криптовалюта.

Втім, зважаючи на незначну вибірки до результатів дослідження потрібно ставитися з обережністю. Але все ж варто відзначити, що багато кріптовалютние ентузіасти дійсно вірять в те, що приблизно через одне покоління попит з боку споживачів підніме вартість біткоіни до захмарних висот. Очікується, що наступне покоління буде повністю довіряти криптовалюта.

Відзначимо, що раніше венчурний інвестор і головний виконавчий директор стартапу Earn.com Баладжи Шрінівасан заявив, що до 2040 року кожна людина молодше 30 років не зможе уявити світ без біткоіни.

Надрукувати
мітки:
коментарів