Поділитись:

Поблизу Луцька відкрили "смачну" зупинку(Фото)

Неділя, 19 листопада 2017, 19:33

У селі Княгининок за проектом місцевої сільської громади відкрили "смачну" зупинку.

Про це стало відомо у неділю, 19 листопада.

На свято зібралося близько двох сотень жителів не тільки села Княгининок, а й сусідніх сіл: Зміїнця, Рокинь, Сирників, також були гості і з Луцька. Інформує Перший

За словами голови Княгининівської ОТГ Олени Твердохліб: "Це громадська ініціатива, ми власними зусиллями та бажанням реконструювали попередню зупинку та прикрасили її в етно-стилі, цим самим наша громада долучилася до всеукраїнського проекту, який оголосив телеканал "1+1".

На святі охочі могли почастувати смаколиками: пиріжками, сиринками, печивом і смачним узваром. Програма відкриття включала в себе співочу частину, багато хто з відвідувачів охоче фотографувався на фоні надзвичайної зупинки.

Долучилися до громадської ініціативи і депутат місцевої ради Сергій Стрихарчук, який є директором команії "Бетон Брук Сервіс" та інший депутат Княгининівської сільської ради – відомий луцький ресторатор Андрій Котищук, які привітали усіх з такою знаменою подією.

Опісля кожен міг залишити відбиток власної долоні на стіні, тим самим увіковічшнивши свій слід на новозбудованій зупинці.

Надрукувати
мітки:
коментарів