Поділитись:

Луцький патрульний звинувачує місцеві ЗМІ в упередженому ставленні до поліції

Субота, 27 лютого 2016, 11:07

Представник патрульної поліції Луцька Олександр Лісінський стверджує, що одне з місцевих інтернет-видань зацікавлене у неправдивому висвітленні діяльності правоохоронців.

Чоловік на своєму фейсбуці оприлюднив пост, у якому зауважує, що на сторінках цього видання патрульну поліцію Луцька висвітлюють лише з негативного боку і пишуть про поліцейських "відверту брехню".

"Я розумію, що ВН в стані війни з Патрульною поліцією Луцька після того, як патрульні оштрафували водія їхнього "боса" біля обласної ради", – висловлюється правоохоронець.

"Я розумію, що вони пишуть все, що показує поліцію з поганої сторони і від них не було ні звуку про мітинг, який був проведений на підтримку поліції і скільки людей туди прийшло. Ну але коли починається писатись вже відверта брехня... Цього вже терпіти не можна...", – пише Олександр.

Правоохоронця особливо обурила новина про патрульну, яка буцімто їздила за кермом службового авто на підпитку, хоча в тексті інформація інша.

"…в останній новині про поліцію вони вже починають писати, що патрульна їздила за кермом СЛУЖБОВОГО авто на підпитку! Хоча перейшовши за посиланням інформація зовсім інша...", – каже патрульний.

На підтвердження слів, хлопець додає дві світлини із текстами, які й спровокували його обурення.

Надрукувати
мітки:
коментарів