Поділитись:

На Волині відновили блокаду російських фур, – Прикордонслужба Білорусі

Субота, 27 лютого 2016, 19:04

Державний прикордонний комітет Білорусі інформує про відновлення блокування активістами проїзду великовантажних автомобілів з російськими номерами поблизу прикордонного переходу Доманове-Мокрани, що на Волині.

Інформацію білоруські прикордонники оприлюднили на сторінці у Facebook, посилаючись на дані Луцького прикордонного загону, отримані 26 лютого о 16:20.

В 16.20 26.02.2016 от оперативного дежурного Луцкого пограничного отряда Госпогранслужбы Украины поступила информация о ...

Опубліковано Государственный пограничный комитет Беларуси 27 лютого 2016 р.

"Від оперативного чергового Луцького прикордонного загону Державної прикордонної служби України надійшла інформація про відновлення дій активістів "Автомайдану" поблизу прикордонного переходу Доманове-Мокрани із блокування в'їзду на територію України вантажних автомобілів із російською реєстрацією. Просимо вантажоперевізників враховувати цю інформацію при виборі маршруту проходження", – повідомили в ДПК Білорусі.

Нагадаємо, що раніше лідер політичної сили "Свобода" Олег Тягнибок на своєму фейсбуці заявив про відновлення акції з блокування проїзду російських вантажних автомобілів територією України.

Станом на 27 лютого, за інформацією "Свободи", блокаду російських фур відновлено в Чернівецькій (пункт пропуску "Порубне"), Волинській ("Доманове"), Львівській (при в'їзді в місто Стрий) та Закарпатській областях (на Верецькому перевалі, на межі Львівської та Закарпатської областей).

Дії активістів йдуть врозріз із прийнятим українською та російською владою рішенням про відновлення транзиту із 25 лютого.

Надрукувати
мітки:
коментарів