Поділитись:

Яценюк погодився добровільно піти у відставку, – ЗМІ

Субота, 27 лютого 2016, 16:32
Яценюк погодився добровільно піти у відставку, – ЗМІ

За інформацією авторитетних українських ЗМІ Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк погодився добровільно піти у відставку.

Більше того, наступним главою уряду стане міністр фінансів Наталія Яресько, – повідомляє видання РБК-Україна з посиланням на джерело в уряді та коаліції.

За наявними відомостями, Наталія Яресько "вже формує технократів".

Нагадаємо, 16 лютого Верховна Рада України підтримала проект постанови №4063 "Про прийняття за основу звіту Кабінету Міністрів України та визнання діяльності Кабінету Міністрів України незадовільною".

Однак пізніше народні депутати відмовилися підтримати проект постанови №4080 " Про відповідальність Кабінету Міністрів України (щодо прийняття резолюції недовіри Кабінету Міністрів України) " . Відповідне рішення підтримали 194 парламентарія із 226 мінімально необхідних.

Нагадаємо, що перед початком звіту Кабінету міністрів 16 лютого, Президент України Петро Порошенко закликав генпрокурора Віктора Шокіна і прем'єра Арсенія Яценюка піти у відставку.

Пізніше стало відомо про те, що глава ГПУ написав відповідну заяву, а Порошенко вніс у Раду подання на його звільнення. Арсеній Яценюк же на заяву Президента ніяк не відреагував.

Надрукувати
мітки:
коментарів