Поділитись:

Ахметов збільшив обсяги закупівлі вугілля на львівсько-волинських шахтах

Четвер, 23 листопада 2017, 16:01
Ахметов збільшив обсяги закупівлі вугілля на львівсько-волинських шахтах

Компанія ДТЕК Енерго за 10 місяців 2017 року збільшила закупівлі вугілля марки "Г" у держшахт Львівсько-Волинського басейну на 9,8 % – до 595 тис. тонн.

Про це інформує видання "Минпром".

Як повідомляється, у жовтні поставки вугілля шахт Львівсько-Волинського басейну (ЛВБ) на станції ДТЕК зросли на 42% в порівнянні з жовтнем минулого року – до 74 тис. тонн. Збільшення закупівлі викликано зростанням навантаження на ТЕС, які працюють на українському вугіллі марки "Г".

Крім того, з осені 2017 року додатковий попит на вугілля марки "Г" виник через переведення антрацитових блоків ТЕС. Завдяки переведенню з антрациту на газове вугілля тільки двох блоків Придніпровської станції потреба у вугіллі газовій марці виросла на 80 тис. тонн щомісяця.

Довідка:

ДТЕК – енергетичний підрозділ System Capital Management найбільшої бізнес-групи України, який є вертикальною інтеграцією підприємств, що створюють виробничий ланцюжок від видобутку та збагачення вугілля до генерації та дистрибуції електроенергії. Підприємства ДТЕК і Корпоративний центр розташовані в Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Луганській, Львівській, Івано-Франківській, Вінницькій областях, Криму, м. Київ та Ростовській області Росії. ДТЕК найбільша приватна вертикально-інтегрована енергетична компанія України.

Основним акціонером System Capital Management є український бізнесмен Рінат Ахметов.

Надрукувати
мітки:
коментарів