Поділитись:

У Луцьку зросла кількість ДТП

П'ятниця, 24 листопада 2017, 14:55
У Луцьку зросла кількість ДТП

У Луцьку спостерігається тенденція до збільшення дорожньо-транспортних пригод, щоправда, знизились показники смертності на дорозі.

Ближче до нового року управління патрульної поліції Луцька поповниться новими силами, які зараз проходять навчання в Сокиричах. Про це сказав старший інспектор відділу моніторингу та аналітичного забезпечення Павло Радивонік 24 листопада під час засідання комісії з питань законності, боротьби із злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

З його слів, брак кадрів пов'язаний також із розширенням їхніх обов'язків, а саме з тим, що їм передали ще дві траси міжнародного значення. Окрім того, є ще два стаціонарні пости, які обслуговуються, і туди потрібно залучати особовий склад на постійній основі.

Він також розповів, що цьогоріч патрульними складено 8 504 адмінматеріалів. До того ж є й статистика, яка свідчить про зростання кількості ДТП. Втім смертність у ДТП таки знизилась.

"Якщо минулого року було 17 загиблих у ДТП, то цього року – чотири", – додав Павло Радивонік.

Розповів поліцейський і про те, що коли запустили патрульну поліцію, то було 12 екіпажів патрулів на місто, зараз виїжджає лише 6.

Заслухану інформацію депутати взяли до відома.

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024