Поділитись:

У Луцьку на території підприємства зловили крадія

Неділя, 28 лютого 2016, 16:06
У Луцьку  на території підприємства зловили крадія

Місцеві самооборонівці на території підприємства "Західінкомбуд" зловили на крадіжці чоловіка.

На підприємстві тільки вчора встановили сигналізацію, оскільки крадіжки тут здійснюють вже не вперше. Йдеться у повідомленні Волинського агентства розслідувань.

Сторож розповідає, що сигналізація спрацювала о 5-ій ранку. Сторож одразу ж викликав "Самооборону Волині" та поліцію. Бійці Самооборони прибули на кілька хвилин раніше та взялися прочісувати територію. В одному з приміщень Олександр Лєсной помітив чоловіка з пакетом викруток, поблизу валялися викручені болти. Лєсной одразу ж затримав підозрюваного.

Поліцейські взяли підозрюваного у кайданки. Чоловік стверджував, що "просто прогулювався", потім сказав, що хотів взяти кілька дощок, а згодом додав, що знадобилася б ще й гума. А тоді вже й почав "тиснути на жалість" – "он я ж нічого не взяв". На питання, для чого ж йому тоді викрутки, довго не думав – мовляв, хіба заборонено? Чоловік також наполягав, що на "прогулянку" прийшов сам, а затримали його ні за що.

Проте сигналізація спрацювала не у тому приміщенні, де затримали чоловіка, тож поліцейські припустили, що він працював з напарником. Патрульні спільно з Самообороною прочесали територію. Ускладнювало ситуацію ще й те, що в ангарах були вибиті у кількох місцях вікна, через які й міг вислизнути спільник.

"Вікна вибиті ще з минулого тижня, тоді у нас теж була крадіжка", – розповів сторож. І хоч на території чергували декілька патрулів, виявити ще когось не вдалося – потенційний спільник або встиг чкурнути раніше, або дуже добре заховався.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

"Після приїзду на виклик за фактом спрацювання сигналізації на приватному підприємстві було виявлено невідому особу, яка знаходилися у приміщенні. Пояснити, чому вона там знаходилася, не могла, при даній особі було виявлено інструменти", – розповів і інспектор патрульної служби Владислав Танчук. Поліцейські також виявили викручені болти, тож чоловіка підозрюють у крадіжці.

Поки на місці лишаються декілька патрульних, командир роти та Самооборонівці, 152-ий екіпаж вирушають далі.

Надрукувати
мітки:
коментарів
06 квітня 2024
05 квітня 2024
03 квітня 2024
26 березня 2024
21 березня 2024
08 березня 2024
06 березня 2024
02 березня 2024
28 лютого 2024
21 лютого 2024