Поділитись:

Власна квартира та авто: ПриватБанк пропонує вигідні кредитні можливості*

П'ятниця, 24 листопада 2017, 18:07
Власна квартира та авто: ПриватБанк пропонує вигідні кредитні можливості*

ПриватБанк надає фінансові послуги більше ніж половині українців. Для того, аби клієнти були задоволені, банк йде в ногу з часом та пропонує вигідні програми та зручні відсоткові ставки за кредитами.

Про вигідні можливості у п'ятницю, 24 листопада, на прес-конференції розповіли керівники напрямків кредитування ПриватБанку.

Директор​​ Північно-Західного ​​регіонального управління​ ​ПриватБанку​ ​Юрій ​​Войтенко зауважив, що фінустанова вже видала перші кредити і клієнти банку живуть у власних оселях та сидять за кермом придбаних у кредит автівках.

"Два актуальні питання, покупка автомобіля і житла, потребують значних коштів. Звісно, що далеко не кожен може дозволити собі одразу заплатити таку велику суму. Тому ПриватБанк пропонує вигідні умови й низькі відсоткові ставки на житло та автомобілі. Перші кредити вже видані - наші клієнти живуть у нових оселях та сіли за кермо омріяних автомобілів", - повідомив Юрій ​​Войтенко.

Керівник​ ​напрямку ​​"Споживче ​​кредитування" ​​Олександр ​​Мамчич довів до відома, що ПриватБанк пропонує волинянам 2 вигідні програми. Охочі клієнти можуть купити житло та авто в кредит за зниженими відсотками.

Через те, що оренда нерухомості стала дорогою, то українці обирають кредити, аби виплачувати кошти вже за власне помешкання. Саме для таких клієнтів ПриватБанк пропонує найвигідніші відсоткові ставки на ринку нерухомості. Відсоткова ставка для житла на первинному ринку становить 17,9 %, для вторинного ринку – 19,9 %. Мінімальний початковий внесок – 25 %. До того ж такі кредити надаються на термін до 20 років. За будь-яких умов, купуючи нове помешкання чи на вторинному ринку, клієнт сам його обирає. Опісля банк займається оформленням документів, що відбувається швидко та зручно.

Такий кредит може взяти будь-який резидент України, працевлаштований за наймом, або фізична особа-підприємець. Підтвердити доходи можна, надавши довідку про нарахування доходів за останні півроку. Підприємці ж мають лишень надати копію виписки з ЄДР та податкову декларацію платника єдиного податку фізичної особи-підприємця. А клієнтам, які мають регулярні надходження, достатні для підтвердження фінансового стану через банк, довідка про доходи не потрібна.

Іншою не менш важливою програмою для клієнтів ПриватБанку є "Авто в розстрочку". Автолізинг – це саме те, що потрібно тим людям, які не можуть одразу сплати всю суму за автівку. Програма "Авто у розстрочку" дозволяє купити як новий, так і вживаний автомобіль, який зареєстрований на території України. Як і у випаду з житлом – клієнт сам обирає, де хоче купити авто – в автосалоні, на авторинку, інтернет-майданчиках чи навіть у сусіда. Відсоткова ставка за кредитом на нову автівку становить 18 %, а 23,9 % – на вживану. Кредит можна оформити на термін від 1 до 5 років. Перший внесок становитиме від 10 %. Угода не передбачає жодних додаткових комісій, зокрема, й на дострокове погашення кредиту. Для клієнтів це дуже проста процедура, адже ПриватБанк бере на себе оформлення всіх необхідних документів. І вже за кілька годин після укладення угоди клієнт отримує ключі та техпаспорт і може їхати додому на своєму новенькому авто.

У будь-якому відділенні банку радо готові надати консультації та роз'яснення стосовно кредитування автомобілів та житла. Варто зауважити, що перші кредити вже видано. На Рівненщині та Волині клієнти ПриватБанку взяли в кредит 12 квартир та понад 20 автомобілів.

Керівник ​​напрямку ​​"Оплата​​ частинами"​​ Ольга ​​Загребельна також розповіла про таку вигідну пропозицію, як "Швидкий кредит". Завдяки цій програмі клієнти банку можуть отримати обрану суму коштів на будь-яку картку. За 20 хвилин людина може отримати позику до 50 тисяч гривень у рамках ліміту "Оплата частинами". Термін угоди – до 10 місяців. Проте є можливість і дострокового погашення. Перший платіж необхідно здійснювати лише через 30 календарних днів після укладання договору. До того ж, якщо кошти "Швидкого кредиту" нараховуються на Картку для виплат, то комісія за зняття готівки взагалі відсутня.

Серед основних переваг "Швидкого кредиту" – оперативність та відсутність додаткових документів і поручителів. До того ж, комісія за сервіс – лише 2,9 % від суми позики. За 4 місяці сервісом швидкої готівки скористалося чимало клієнтів – на Волині і Рівненщині оформили кредитів на суму 16,8 мільйона гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
14 квітня 2024
20:30