Поділитись:

В цьому році українська економіка не ростиме,– експерти

Неділя, 28 лютого 2016, 18:48
В цьому році українська економіка не ростиме,– експерти

Економічні експерти заявляють, що для відновлення економіки України після різкого обвалу в минулому році потрібно від шести до десяти років, і то за цей час економіка лише зможе вийти на показники 2007 року.

Глава секретаріату Ради підприємців при уряді Андрій Забловський заявив, що зараз зберігаються ризики того, що економіка України не зможе увійти в відновлювальний процес навіть на мінімальних рівнях. Про це інформує newsbanker.com

Зараз економіка залишається в рецесії. Цього року темпи падіння будуть менше, проте цей сценарій не можна знімати з рахунків

Експерти вважають, що озвучені Кабміном прогнози щодо зростання економіки є практично нездійсненними. Тому що немає ніяких передумов, згідно яких можна було б очікувати зростання економіки в цьому році.

Глава Аграрної партії, економіст Віталій Скоцик сказав: "Прогнозоване зростання навіть в 0,5 -1 % в першому півріччі є занадто оптимістичним. Так як для цього немає ні макро, ні мікроумов. А сам уряд навіть не заклав інструментів, за допомогою яких можна було б зупинити падіння економіки.

Надрукувати
мітки:
коментарів