Поділитись:

Нарешті відновлено соціальну справедливість, – Андрій Покровський

Четвер, 30 листопада 2017, 14:00
Нарешті відновлено соціальну справедливість, – Андрій Покровський

Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський прокоментував затвердження процедуру виділення коштів відповідно до Програми підтримки ініціатив виборців з округів без депутатів на 2018-2020 роки, яку розробила його команда.

Про це він сказав у коментарі ІА "Конкурент".

Відповідно до програми на кожен з 12-ти таких округів було закладено по 400 тисяч гривень (по 200 тисяч гривень у 2018 році, та по 100 – на 2019 і 2020 роки).

Читайте також: "БЕЗ ДЕПУТАТІВ, АЛЕ З ГРОШИМА: 4,8 МЛН ГРН ПРОПОНУЮТЬ ДАТИ "ОСИРОТІЛИМ" ОКРУГАМ"

"Хоча депутати, відійшли від положень закріплених у попередньо затвердженій Програмі та прийняли інше рішення, а саме вирішили, що розподіляти кошти буде Постійна комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження я, як ініціатор цієї Програми, вітаю таке рішення. Для мене головне, що в кінцевому підсумку обділені території та їх мешканці отримають фінансування на рівні з іншими округами на потреби благоустрою.

Нарешті, Луцька міська рада зробила останній крок та остаточно відновила соціальну справедливість в округах, від яких немає депутатів у цьому скликанні міської ради, а в таких округах проживає близько 44 тисячі луцьких виборців", – зазначив Андрій Покровський.

Надрукувати
мітки:
коментарів