Поділитись:

Куди українці найчастіше мандрують узимку

П'ятниця, 01 грудня 2017, 19:35
Куди українці найчастіше мандрують узимку

Турексперти розповіли, куди українці прагнуть помандрувати узимку і скільки це коштує.

Про це пише "Експрес".

"Найпопулярнішими напрямками на зиму та Новий рік серед українців є теплі курорти. Це Єгипет (лідирує з великим відривом), ОАЕ та Таїланд. Закривають п'ятірку вітчизняні гірськолижні курорти, а також Словаччина", – пише газета.

В Україні найпопулярніший Буковель, у Словаччині – Попрад. Також зростає попит на такий напрямок як Андорра, яка вирізняється своєю новизною та ціновою політикою.

Вартість тижневого відпочинку в Андоррі стартує від 400 євро (передбачено проживання в двомісному номері, переліт та трансфер). За 5 днів у Словаччині на новорічні свята слід заплатити від 250 євро. Український Буковель пропонує різні варіанти, середня ціна – 21 тисяча гривень на тиждень зі сніданками. У теплому Єгипті можна відпочити за суму від 17,5 тисячі гривень на двох за 5 ночей.

"Ціни на свята вищі. Крім того, у деякі новорічні пропозиції від готелів входить святкова вечеря, а в деяких – за неї необхідно доплачувати, – зазначили в туристичній компанії. – А ще туристу варто обов'язково подбати про страховку, адже гірськолижний спорт один з найбільш травмонебезпечних".

Також українці їздять на гірськолижні курорти у болгарське Баско (від 17,5 тисячі гривень за 7 ночей) та австрійський Тироль (від 30 тисячі гривень за 7 ночей). Найдорожчим є відпочинок на гірськолижних курортах у Швейцарських Альпах (від 62,8 тисячі гривень). У болгарському Баско за 1 день спусків дорослим доведеться заплатити 30 євро, школярам та студентам – 27, а для дошкільнят ця сума становитиме 21 євро. Скі-паси у словацьких Високих та Низьких Татрах на новорічний період вартуватимуть: за 1 день 43 євро для дорослого, 34 євро для студентів та пенсіонерів і 30 євро для дітей. В Андоррі вартість одноденного скі-пасу для дорослого становить 49 євро, 45 – для підлітків з 12 років та 34 євро для дітей від 6 років. За один день катання на лижах у Буковелі доведеться заплатити 975 гривень, а у святковий період – 1270 гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів