Поділитись:

Пора підбивати підсумки

Понеділок, 04 грудня 2017, 07:40

Вже не за горами початок нового 2018 року, який невідомо що принесе для кожного з нас.

Втім місяць грудень – це час, коли вже можна оглянутись на 2017 рік, які ми вже прожили і який став історією, яка в кожного - своя.

Здавалося б, живеш от так кожного дня і не цінуєш тих моментів, які були з тобою. Однак прокручуючи в голові події року, що минає розумієш, що за деякими речами, подіями, людьми уже відчуваєш якусь ностальгію. Також з віком розумієш все більше всю суть відомої фрази – "миті неповторні".

Адже дійсно, те що вже пережив з тобою не повториться ніколи. Навіть якщо ти й намагатимешся, скажімо, зібрати тих людей з якими гарно провів час, прийти в те місце, де вам було комфортно, всеодно вже все буде інакше.

Оскільки з кожним днем все міняється, люди змінюються, світ змінюється щодня, щороку і ми стаємо кращими, досвідченішими та вдосконалюємось потроху (ну або ж є й ті, що з роками деградують, але цей блог не про них).

Зараз масово почнуть підбивати підсумки усі кому не лінь: таблоїди згадуватимуть скандальні події, на основі яких робитимуть свої ТОП-рейтинги, підприємства рахуватимуть скільки потратили і заробили за рік, учні будуть підводити риску отриманих за рік знань підсумковими контрольними і так далі.

Втім, щоб оцінити пережитий рік та винести для себе якісь висновки все ж варто перед цим підбити свої власні підсумки, що ти встиг, що зробив, а на що не спромігся в цьому році і діяти більш інтенсивніше в наступному. Удачі в цьому усім нам!

Надрукувати
мітки:
коментарів