Поділитись:

Лучани скаржаться, що через перебої зі світлом, може згоріти техніка

П'ятниця, 01 грудня 2017, 16:00

Лучанин Максим Томащук у соцмережі "Фейсбук" нарікав на проблеми із електропостачання і звинуватив у цьому ПрАТ "Волиньобленерго".

Він зазначив, що мешканцям вулиці Липинського останні півроку без попередження вимикають світло без попередження на декілька хвилин. Через це є загроза справної роботи побутової техніки.

Своєю чергою у прес-службі компанії повідомили, що забудовник житлового будинку, який споруджував трансформаторну підстанцію, від якої заживлені житлові будинки на вулиці Липинського не передав у власність ПрАТ "Волиньобленерго" вказану трансформаторну підстанцію.

"Через це працівники Луцької міської філії не мають змоги здійснювати оперативні перемикання і контролювати надійну роботу електрообладнання і, як наслідок, – безперебійне електропостачання", – пояснили в обленерго.

З подібними наріканнями звернувся і інший лучанин, який проживає в центральній частині міста. Каже, що через перебої у нього згорів дорогий холодильник. У ПрАТ "Волиньобленерго" пообіцяли надати "Конкуренту" відповідь з понеділка.

Надрукувати
мітки:
коментарів