Поділитись:

Орендарям комунального майна Волині обіцяють провести ревізію

П'ятниця, 08 грудня 2017, 14:00

На засіданні тимчасової депутатської комісії Волинської обласної ради, що досліджує діяльність комунальних підприємств, планують розглянути питання щодо пільгової орендної плати за користування комунальними приміщеннями.

Про це "Конкуренту" повідомив голова комісії, депутат облради Вячеслав Рубльов. Нагадаємо, що "Конкурент" розповідав про те, хто орендує приміщення за пільговими цінами. Серед них чимало бюджетних установ, громадських організацій та навіть є політичні структури.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ПАРТІЇ, ФОНДИ, СПІЛКИ: ХТО ОТРИМАВ В ОРЕНДУ ОБЛАСНЕ МАЙНО ВОЛИНІ МАЙЖЕ НАДУРНЯК

"Досить багато питань залишається до того, яким чином раніше надавало комунальне майно і кому. Тому що до мене доходить інформація час до часу, що приміщення бере громадська організація, фактично вона там не перебуває, а поселяються інші люди, які платять гарну оренду, але вже в кишеню, грубо кажучи, в кишеню підставній громадській організації", - зазначив Рубльов.

Він додав, що є питання до керівника комунальної установи "Управління будинком Волинської обласної ради" та КП "Волиньенергософт".

"Підприємство ("Волиньенергософт", - К.) має величезний будинок у центрі міста. Орендна плата там копійки, комуналка шалена і заповнення 50 на 50%. Поруч є інші офісні центрі, які заповнюються і орендодавці отримують прибутки. Тут ми не бачимо прибутки", - зазначив депутат.

Приміщення  КП Приміщення КП "Волиньенергософт"

Надрукувати
мітки:
коментарів