Поділитись:

Луцький адвокат розповів, як став керівником Одеської кіностудії

Субота, 09 грудня 2017, 18:45
Луцький адвокат розповів, як став керівником Одеської кіностудії

Екс-депутата Луцької міської ради, адвоката Андрія Осіпова призначили головою правління Одеської кіностудії.

Відповідне рішення ухвалили акціонери товариства у п'ятницю, 8 грудня. До цього, він, упродовж року, виконував обов'язки керівника студії.

В коментарі для ІА "Конкурент", юрист зазначив, що призначення відбулося завдяки успішному виконанню посадових обов'язків та досягненні значних результатів в роботі Одеської кіностудії.

"Наразі йде підготовка до підписання зі мною контракту на 5 років. Це буде зроблено на засіданні наглядової ради", – підкреслив Осіпов.

Посадовець зауважив, що для нього вже сформовано ряд завдань. Зокрема: розбудова співпраці із Міністерством культури України, Держкіно, Союзом кінематографістів України, Одеською міською радою; налагодження міжнародної діяльності, вихід кіностудії на іноземні ринки; побудова нових павільйонів; реконструкція кінотеатру та кафе кіностудії; створення цехів пост-продакшину; реконструкція парку Одеської кіностудії; зведення медіа-містечка Одеської кіностудії; створення кіношколи.

"Для мене робота керівником Одеської кіностудії – це професійний виклик. Я хочу довести, що професійний юрист може бути ефективним управлінцем. Також ця робота дає можливість "доторкнутись" до легенди, допомогти у розвитку славетного підприємства та вплинути на розвиток бізнесу в Україні", – резюмував Андрій Осіпов.

Надрукувати
мітки:
коментарів