Поділитись:

У березні на земельних аукціонах Волині хочуть вторгувати 800 тисяч гривень

Вівторок, 01 березня 2016, 18:15
У березні на земельних аукціонах Волині хочуть вторгувати 800 тисяч гривень

У березні на Волині заплановано провести десять земельних аукціонів, на які виставлено право власності та оренди на шістнадцять ділянок державної та комунальної власності.

Так, на торги винесено право оренди на одинадцять лотів із земель державної власності сільськогосподарського призначення у Ковельському, Турійському, Рожищенському, Горохівському, Локачинському та Володимир-Волинському районах. Про це інформує прес-служба ГУ Держгеокадастру у Волинській області.

Загальна площа цих наділів – 258,8 гектара, а стартова цифра річної оренди – 371,7 тисячі гривень. П'ять ділянок комунальної власності пропонують у Любешівському, Ковельському та Турійському районах. Площа цих наділів, виставлених на торги – 0,58 гектара, а стартова ціна – 525,1 тисячі гривень й учасники аукціонів змагатимуться як за право оренди, так і за право власності.

"На Волині аукціони організовують як органи місцевого самоврядування, так і Головне управління Держгеокадастру, а кошти, отримані від продажу прав оренди та власності поповнюють в тому числі й місцеві бюджети", – розповідає начальник Головного Держгеокадастру в області Василь Василенко.

Відтак, в разі успішного проведення земельних торгів, волинські бюджети у березні можуть поповнитися на понад 800 тисяч гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів