Поділитись:

Заступника голови Волиньради викликали на допит до прокуратури

Середа, 02 березня 2016, 09:34
Заступника голови Волиньради викликали на допит до прокуратури

Прокуратура викликала на допит першого заступника голови Волинської облради Олександра Пирожика у зв'язку з його запитом стосовно зловживань у Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

"Мене викликають на допит у прокуратуру за моїм же депутатським запитом, який підтриманий сесією Волинської обласної ради", – написав Пирожик на своєму фейсбуці.

"Запит стосується одіозного Олександра Кватирка, зі скандалом призначеного "орлятами" Арсенія Яценюка на посаду начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства. Либонь, за фактами, викладеними у цьому запиті, порушено кримінальне провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1, частиною 2 статті 367, частиною 1 статті 366 КК України", – пише заступник голови Волинської облради.

Читайте також: ДЕПУТАТ ВОЛИНЬРАДИ ЗВИНУВАТИВ ЛІСНИКІВ У ЧИСЛЕННИХ ПОРУШЕННЯХ

Пирожик зазначив, що спершу його намагалися допитати у телефонній розмові, а пізніше двічі надіслали копію повістки факсом.

"Спершу прокурор силкувався випитати в мене деякі деталі мого запиту по телефону. Я попросив його з'ясовувати подробиці безпосередньо в авторів колективного звернення. Адже я лише виконав свій депутатський обов'язок, а не був безпосереднім свідком подій, у ньому описаних. Після цього того "сердитий" прокурор, либонь, вирішив налякати мене повісткою. Але "висота посади", мабуть, не дозволила йому "спуститися" до того, щоб привезти її мені і вручити в належний спосіб. Копію повістки почали… скидати факсом! На приймальню голови обласної ради. Причому двічі. Як свідчать копії факсів, один із них надійшов о 16:49 годині, інший – о 17:02", – додав Пирожик.

Надрукувати
мітки:
коментарів