Поділитись:

Із луцького бюджету планують дати 20 мільйонів на ремонт доріг

Понеділок, 18 грудня 2017, 14:15

З бюджету Луцька на 2018 рік планують спрямувати 57 мільйонів гривень департаменту ЖКГ, з них 20 мільйонів гривень – на дороги.

Депутат Андрій Козюра попросив детальніше пояснити, скільки грошей хочуть виділити з бюджету на департамент ЖКГ. Про це він сказав 18 грудня під час засідання комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Начальник департаменту бюджету та фінансів Лілія Єлова пояснила, яким чином планується розподіл коштів у розмірі 57 мільйонів гривень на департамент ЖКГ. Загалом 20 мільйонів гривень хочуть спрямувати на ремонт доріг, 1,5 мільйона – на ремонт прибудинкових територій, 6 мільйонів – на сміттєсортувальну лінію. На капремонт мосту, що на Ковельській, планують спрямувати 5 мільйонів гривень. Ремонт мережі освітлення потребує 1,5 мільйона гривень. 500 тисяч гривень хочуть виділити на освітлення пішохідних переходів. До того ж в планах виділити 4 мільйони на придбання двох сміттєвозів для ЛКП "Луцькспецкомунтранс".

Надрукувати
мітки:
коментарів