Поділитись:

Хто "засік" Миколайчика, або місію провалено 18+

Вівторок, 19 грудня 2017, 07:40
Хто «засік» Миколайчика, або місію провалено 18+

Не рекомендується до прочитання особами, які не досягли 18 років =)

Добрий ранок, батьки, які, певно, півночі не спали, аби тихо і непомітно покласти під подушку подарунки донечці чи синочку. Місію можна вважати виконаною! Вітаю! Але, певно, не всіх, адже однозначно хтось "попався" дітлахам, які чекали на подарунки від Миколая.

Колись і я так "ненароком" спіймала маму, яка ставила пакунки нам із братом на стіл (все продумано – під подушку наші подарунки не помістилися б, а стіл, який був біля обох ліжечок, якраз підходив для того, аби там лишити шелестячі пакунки). Проте навіть коли, я зрозуміла, що всі роки цією благою справою займалися батьки, а не Миколай, мама все одно не рушила моїх дитячих казок і запевняла, що вона – посланець від Святого. І всі сюрпризи дійсно він обирав для нас, а в батьків місія проста – підкласти їх тихенько під подушку. Найвагомішим аргументом були слова: "Ну, діток же багато, він за нічку має всім подарунки принести, і от, щоб всюди встигнути, передає дарунки батькам". Аргумент так собі, але варто зауважити, що мама старалася. Тато ж вранці тільки підтверджував, що Миколай існує.

Зізнаюся, про те, що Миколая не існує, ми знали ще до того, як спіймали маму. Але ж як це круто – вірити в казку, чекати на сюрпризи і радіти святу. Тому, навіть якщо вас "засікли" із подарунками – не біда, ви ж все одно створювали чудо, яке так люблять діти.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів