Поділитись:

Факультет СНУ запрошує на навчання за скороченим терміном

Вівторок, 19 грудня 2017, 09:16
Факультет СНУ запрошує на навчання за скороченим терміном

Факультет філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки 2018 року оголосить набір на освітній ступніь бакалавра за скороченим терміном.

Навчання триватиме 1 рік і 10 місяців – на денній формі, 2 роки і 10 місяців – на заочній формі для тих випускників училищ, коледжів, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста за будь-якою спеціальністю, – інформує на своїй сторінці у Facebook декан факультету Юрій Громик.

Вступникам запропонують такі спеціальності, спеціалізації й освітні програми:

  • 014 "Середня освіта", спеціалізація "Українська мова і література", освітня програма "Українська мова та література. Світова література", кваліфікація "учитель української мови, української і світової літератури" – денна і заочна форма;
  • 014 "Середня освіта", спеціалізація "Мова і література (із зазначенням мови)", освітня програма "Польська мова", кваліфікація "вчитель польської та англійської мов" – заочна форма.

Вступний іспит – з української мови і літератури (в обох випадках) – буде відбуватися в університеті. Для вступу на освітню програму "Польська мова" знання польської мови не обов'язкове. Випускників загальноосвітньої школи прийматимуть на навчання на всі наші спеціальності, спеціалізації й освітні програми тільки за результатами ЗНО.

Надрукувати
мітки:
коментарів