Поділитись:

Скільки коштують квартири в Луцьку (інфографіка)

Середа, 20 грудня 2017, 10:15
Скільки коштують квартири в Луцьку (інфографіка)

Як розповіла порталу Domik.ua агент з продажу нерухомості АН "ВМБ нерухомість" Поліна Бушуєва, купівельний попит в Луцьку орієнтований на одно- і двокімнатні квартири.

"Більшість клієнтів воліє купувати житло малих площ, як в нових, так і в старих багатоквартирних житлових будинках. При цьому популярне серед покупців передмістя. Це пов'язано з тим, що квартири в передмісті коштують дешевше, в порівнянні з об'єктами, розташованими в центрі міста", – розповіла ріелтор.

Елітне житло менш затребуване.

За даними агентств нерухомості, приблизно 80% покупців купують об'єкти з чорновою обробкою, коли 20% – цікавляться житлом з готовим ремонтом.

Скільки коштують квартири в Луцьку (інфографіка)

"Багато покупців вважають за краще робити ремонт в квартирах самостійно, з урахуванням особистих переваг і потреб. Більшість клієнтів не вважають доцільною покупку об'єктів, з готовим ремонтом", – поділилася думкою фахівець.

Близько 70% покупців вибирають квартири з автономним опаленням та лічильниками енергоресурсів. Більшість при цьому хоче проживати поруч зі зручною транспортною розв'язкою і об'єктами соціальної інфраструктури. Для 30% покупців такі вимоги менш важливі.

У Луцьку продавці нерухомості готові до торгу. Середній розмір знижки досягає 5% від вартості житла. Якщо стартова ціна на квартиру збігається з ринковою, період продажу становитиме кілька місяців. Якщо стартова вартість об'єкта перевищує ринкову ціну, його можуть купити через півроку з дня початку продажів.

В інфографіці показані середні ціни на покупку квартир в новобудовах на вторинному ринку нерухомості Луцька. Вищенаведені показники в дійсності можуть різнитися, оскільки залежать від планування, площі і локації об'єкта.

Купити однокімнатну квартиру в центрі міста можна в середньому за $ 22 000 - $ 23 000.

Двокімнатне житло в районах Луцька, наближених до центру, покупці можуть придбати за $ 24 000 - $ 26 000.

За покупку трикімнатного житлового об'єкта на околиці клієнти можуть віддати $ 27 000 - $ 28 000.

Надрукувати
мітки:
коментарів