Поділитись:

Незабаром покажуть перші серії історичного фільму луцької продакшн-студії

Четвер, 21 грудня 2017, 10:35
Незабаром покажуть перші серії історичного фільму луцької продакшн-студії

Уже 24 та 25 грудня у мережі з`явиться 1 та 2 серії історичного, документального фільму "Реформація. 500 років потому".

Глядачам представлять погляди експертів з історії, теолоії та філософії на суспільний рух під назвою Реформація, який у XVI-XVII ст. охопив Європу та Україну, – інформує прес-служба R500 Волинь.

Часто, коли українці дивляться в Європу і хочуть європейського життя, то, по великому рахунку, прагнуть тієї Європи, якою вона стала завдяки Реформації. З перших двох серій українці зможуть дізнатися, завдяки чому трансформувалося західноєвропейське суспільство. Адже саме Реформація знаменувала перехід від Середньовіччя до Нового часу та стала рушієм у формуванні найпотужніших економік світу, найефективніших систем освіти, захисту прав людини, наукових відкриттів і найефективніших моделей управління. А також зрозуміти, чому класична або магістерська Реформація не була такою ефективною, як радикальна.

Підготувала фільм для українського глядача луцька продакшн-студія "Правда PRO". Упродовж року кінокоманда на чолі з режисером Сергієм Шараєвським працювала у провідних музеях та університетах 9-ти країн світу. Фільм знятий за підтримки Міністерства культури України та Міністерства Закордонних справ України.

Надрукувати
мітки:
коментарів