Поділитись:

Волинський антимонопольний комітет просить зменшити їм плату за оренду

Середа, 02 березня 2016, 14:53
Волинський антимонопольний комітет просить зменшити їм плату за оренду

Антимономопольний комітет просить зменшити їм орендну плату до однієї гривні на рік, адже вони "економлять кожну копійку".

Представники волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України відправили лист до голови ОДА з проханням зменшення орендної плати. Про це стало говорили 2 березня під час майнової комісії облради, – повідомляє видання Волинський інформаційний портал.

"Ми справно виплачуємо оренду, робимо покращення, навіть дозволили скоротити площу на сто метрів, а це – 38 відсотків", – розповідає Сергій Луговий, виконувач обов'язків голови Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Зараз установи, які розташовані в приміщенні ОДА, мають оренду за одну гривню на рік і Антимонопольний комітет просить надати їм таку саму пільгу, адже вони "економлять кожну копійку".

Мирослава Якимчук, заступник начальника відділу з питань управління об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, виконавчого апарату обласної ради зазначила, що пільги комітету вже надані, адже в них зараз орендна плата становить гривню за квадратний метр, тобто 150 гривень на місяць. "Ми не винні, що вас держава не фінансує", – каже Якимчук.

Луговий своє прохання аргументує тим, що Антимонопольний комітет максимально можливо співпрацює з облрадою. До прикладу, вони захищають справи щодо використання герба Волині в суді.

Комісія рекомендувала не змінювати суму орендної плати, зафіксувавши її у розмірі однієї гривні за квадратний метр.

Надрукувати
мітки:
коментарів